calpe

Met Maart M✨Het beste van 2022 moet nog komen :)


Met M voor maart, M voor Best on the Beach,  voor ik ga op vakantie, voor Marvellous Rock  en voor een Magnifiek idee om de vakantie in  Calpe door te brengen. 

We zijn al in maart en dat is te zien… de langere  middagen, de temperaturen stijgen beetje bij  beetje en we hebben al zin in lente 🌷🌼🌻. Lente, dat bloed verandert en overspoelt ons  met kleuren en licht. Maar Calpe is helder,  mooi en kijkt uit naar mooi weer. 

De promenades zijn gevuld met mensen die  lopen en als de zon schijnt, warmt je huid echt  op en ben je gevuld met energie, de energie van  de zon, het licht en alle mooie dingen die de  lente en het goede weer met zich meebrengen. De herinneringen aan afgelopen zomer spoken  constant door je hoofd, ze brengen je aan het  lachen en goede tijden beleefd… die niets  anders doen dan je verlangen dat er nog veel  meer zullen komen.

Of u nu met het hele gezin plezier wilt hebben,  met z’n tweeën voor een romantisch uitje of  vakantie, of alleen om de wereld te vergeten, u  heeft een grote verscheidenheid aan  aanbiedingen in vakantieappartementen die  zich zeker perfect zullen aanpassen aan wat u  zoekt. Vraag ons naar de beste restaurants, naar de  mooiste hoekjes van Calpe en natuurlijk heb je  nog veel meer mooie steden in de buurt zoals  Dénia, Jávea, Altea… dus je zult zeker niet alle  activiteiten afmaken die je kunt doen

📆 Reserveer uw appartement hier.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *